Σχετικά με την εταιρεία

Πλεονεκτήματα της Greece Invest

Μια σύνθετη προσέγγιση
Βρίσκουμε ένα ακίνητο από τη δική μας βάση δεδομένων και αναλαμβάνουμε όλα τα έγγραφα.
Εργασιακή εμπειρία 20 χρόνια
Οι ειδικοί μας έχουν μεγάλη εμπειρία και θα λύσουν οποιαδήποτε απορία σας.
Διαχείριση Ακινήτων
Παίρνουμε ακίνητα διαχείρισης για μίσθωση. Πλήρης υπηρεσία θυρωρείου.

Vadim Dolmenidis, Γενικός Διευθυντής:

Πουλάμε ακίνητα στην Ελλάδα από το 2002, επομένως γνωρίζουμε πολύ καλά την αγορά ακινήτων. Προσφέρουμε μόνο εξοχικές κατοικίες, βίλες και διαμερίσματα υψηλής ποιότητας. Θα επιλέξουμε το καλύτερο ακίνητο για εσάς, με βάση τους στόχους σας: για αναψυχή, μόνιμη διαμονή, απόκτηση άδειας διαμονής ή επένδυση.

Προσεγγίζουμε προσεκτικά την επιλογή των περιοχών, προσφέροντας στους πελάτες μας ακίνητα μόνο στα καλύτερα, πιο πολλά υποσχόμενα θέρετρα στην Ελλάδα. Τα πιο δημοφιλή από αυτά είναι η χερσόνησος της Χαλκιδικής, η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Πελοπόννησος και τα νησιά της Κρήτης και της Κέρκυρας. Επιπλέον, η βάση δεδομένων μας περιλαμβάνει αντικείμενα στην Ολυμπιακή Ριβιέρα, στα νησιά Ζάκυνθο, Ρόδο, Θάσο, Εύβοια, Σαντορίνη, Μύκονο και άλλα.

Δωρεάν συμβουλή
Vadim Dolmenidis, Διευθύνων Σύμβουλος

Υπηρεσίες Aktis Group

Η Greece Invest είναι μέλος της Aktis Group. Εκτός από τις πωλήσεις ακινήτων, προσφέρουμε ενοικιάσεις βιλών διακοπών, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και ιδιωτικές μεταφορές. Το κεντρικό μας γραφείο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη (Ελλάδα), υπάρχουν γραφεία αντιπροσωπείας σε Αθήνα και Κρήτη. Δείτε τις ιστοσελίδες των υπηρεσιών μας για περισσότερες λεπτομέρειες:

Κατεβάστε τον οδηγό για την απόκτηση άδειας διαμονής
Κατεβάστε τον οδηγό αγοραστή

Κατεβάστε τον οδηγό αγοραστή

Σε αυτό θα βρείτε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει ο αγοραστής της ακίνητης περιουσίας:

  • γενικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη χώρα
  • περιγραφή της διαδικασίας αγοράς
  • πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των ελληνικών περιοχών για την αγορά κατοικίας
  • λίστες απαιτούμενων εγγράφων, υπολογισμός δαπανών
  • βασικές ερωτήσεις σχετικά με την άδεια παραμονής και πολλά άλλα

Κριτικές

Lily 2020
Αγοράσαμε μια βίλα στην Ελλάδα την άνοιξη του 2019. Επικοινωνήσαμε με πολλές εταιρείες ακινήτων, αλλά τελικά καταλήξαμε στην Greece Invest. Είναι πραγματικά επαγγελματίες. Κατάλαβαν τέλεια τις απαιτήσεις μας, διάλεξαν επαρκή αριθμό επιλογών ώστε να μπορούμε να συγκρίνουμε και να επιλέξουμε ακριβώς αυτή που φανταζόμασταν. Τακτοποιήσαμε αμέσως όλα τα έγγραφα και σε μόλις τρεις εβδομάδες γίναμε οι ευτυχισμένοι ιδιοκτήτες μιας ονειρεμένης βίλας. Ένα ωραίο μπόνους από την εταιρεία είναι ότι συνεχίζουν να ασκούν ευσυνείδητα τις δραστηριότητές μας: υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, αναφορές, φόροι. Όντας στη Ρωσία, είμαστε ήρεμοι για τη φωλιά μας στην ηλιόλουστη Ελλάδα. Είναι σε καλά χέρια. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι.
Ναταλία 2020
Ήδη ως χαρούμενος ιδιοκτήτης ενός υπέροχου διαμερίσματος στη Θεσσαλονίκη, θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους καταρτισμένους υπαλλήλους της Greece Invest. Ικανός, εκπληρώνοντας με σαφήνεια τις επιθυμίες, γνωρίζοντας ενδελεχώς όλα τα τραπεζικά και νομικά θέματα. Γρήγορα και χωρίς γραφειοκρατία βοήθησαν στην επιλογή ακινήτου στην Ελλάδα, τη συλλογή των απαραίτητων εγγράφων, το άνοιγμα λογαριασμού σε ελληνική τράπεζα και την αγορά. Και τώρα είναι οι φύλακες άγγελοι της ηρεμίας μου. Συνεχίζουν να πληρώνουν τους λογαριασμούς μου, τα κοινόχρηστα, τους φόρους κ.λπ. Σας ευχαριστώ παιδιά.
Κωνσταντίνος 2020
Αγόρασα ένα σπίτι στην Κρήτη ως δώρο στην κόρη μου. Με τη συμβουλή ενός φίλου, απευθύνθηκα στην Greece Invest, αγόρασε ένα ακίνητο στην Ελλάδα πριν από δύο χρόνια και έμεινε ικανοποιημένος, ξεπέρασαν όλες τις προσδοκίες μου. Διάλεξα γρήγορα πολλές επιλογές, σύμφωνα με τα αιτήματά μου. Συμβουλεύτηκαν λεπτομερώς το καθένα και βοήθησαν να αποφασιστεί με βάση περαιτέρω πληρωμές και υπηρεσίες. Βοήθησε με την επεξεργασία βίζας. Παρέχεται συγκοινωνία για μετακίνηση στην περιοχή. Ανοίξαμε τραπεζικό λογαριασμό, εξηγήσαμε όλες τις λεπτομέρειες της περαιτέρω συνεργασίας. Φροντίσαμε για όλους τους λογαριασμούς, τους φόρους και όλες τις αναφορές. Νιώθετε ήρεμοι, συνειδητοποιώντας ότι το σπίτι σας είναι υπό επίβλεψη. Το πακέτο συντήρησης μου περιλαμβάνει και περιοδικές επισκέψεις στο σπίτι, αερισμό. Οι εργαζόμενοι παρέχουν φωτογραφικό ρεπορτάζ. Ευχαριστώ πολύ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε μαζί σας. Τώρα ετοιμάζομαι να αγοράσω ένα σπίτι για μένα. Φυσικά, θα συνεργαστούμε μόνο μαζί σας.
Σεργκέι 2020
Μετά από ένα χρόνο συνεργασίας με την Greece Invest, εκφράζω τις ευχαριστίες μου σε όλους τους εργαζόμενους που βοήθησαν στην αγορά ακινήτων στην Ελλάδα και συνεχίζουν να φροντίζουν για την ηρεμία, τη στέγαση και το αυτοκίνητό μου στην Ελλάδα.
Δωρεάν συμβουλή

Σκέφτεστε να αγοράσετε ένα ακίνητο στην Ελλάδα; Ενδιαφέρεστε για άδεια οικοδομής ή διαμονής; Κάντε μας μια ερώτηση και αφήστε το τηλέφωνο ή το email σας. Ο ειδικός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός μιας ώρας για διαβούλευση.

Έλενα Δολμενίδη
Ειδικός στα ακίνητα