Οι Υπηρεσίες μας

Δωρεάν συμβουλή

γενικές πληροφορίες

Πηγαίνοντας διακοπές ή μετακομίζοντας στην Ελλάδα για μόνιμη κατοικία, αναπόφευκτα αντιμετωπίζουμε πολλά οικιακά θέματα και καθημερινές εργασίες που πρέπει να επιλυθούν. Μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να καταλάβετε τα πάντα μόνοι σας, χωρίς να γνωρίζετε τη γλώσσα και τις ιδιαιτερότητες της χώρας. Για την επίλυση τέτοιων προβλημάτων, υπάρχει υπηρεσία θυρωρού στην Ελλάδα.

Τι είναι η υπηρεσία θυρωρού; Πρόκειται για εξειδικευμένη βοήθεια σε διάφορα θέματα, από την κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων ή ταξί έως τη νομική υποστήριξη. Στην πραγματικότητα, αυτός είναι ο προσωπικός σας βοηθός σε μια ξένη χώρα, ο οποίος είναι πάντα έτοιμος να σας βοηθήσει.

  • Συναλλαγές ακινήτων
  • Νομικά ζητήματα
  • Λογιστική
  • Εσωτερικά θέματα

Κατηγορίες υπηρεσιών

01
Διαχείριση ακινήτων

Περιλαμβάνει μια σειρά από υπηρεσίες για τον έλεγχο της τρέχουσας κατάστασης του ακινήτου, την πληρωμή λογαριασμών, φόρων και λογαριασμών κοινής ωφελείας, λογιστική υποστήριξη, επισκευή, σχεδιασμό, βραχυπρόθεσμη ή μακροχρόνια μίσθωση κ.λπ.

Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για ιδιοκτήτες ακινήτων στην Ελλάδα που δεν διαμένουν μόνιμα στη χώρα.

02
Νομική υποστήριξη

Οι νομικές υπηρεσίες στην Ελλάδα περιλαμβάνουν υποστήριξη για συναλλαγές αγοραπωλησίας, βοήθεια για την απόκτηση ΑΦΜ, άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού, απόκτηση άδειας διαμονής, βοήθεια στην εγγραφή νομικού προσώπου, προστασία συμφερόντων στα δικαστήρια. Καθώς και μια σειρά σχετικών υπηρεσιών, όπως η αγορά γιοτ, αυτοκινήτου ή μεταφραστικών υπηρεσιών

03
Υπηρεσίες

Κρατήσεις ξενοδοχείων, ενοικιάσεις βίλες και γιοτ, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο. Διοργάνωση εκδρομών, ξεναγήσεις για ψώνια, επίσκεψη σε ιαματικές πηγές, υπηρεσίες φωτογραφίας, διοργάνωση εκδηλώσεων, καθώς και κλήση γιατρού στο σπίτι και υπηρεσίες συνοδείας και ασφάλειας. Όλα όσα χρειάζεστε κατά τη διαμονή σας στην Ελλάδα!

04
Εκπαίδευση

Εκπαίδευση σε ελληνικά σχολεία, καθώς και εισαγωγή σε ιδιωτικά πανεπιστήμια της Ελλάδας. Μπορείτε να ξεκινήσετε σπουδές στην Ελλάδα σε οποιαδήποτε ηλικία. Οι υπηρεσίες θυρωρείου στον εκπαιδευτικό τομέα περιλαμβάνουν συμβουλές σχετικά με τις εισαγωγές και βοήθεια για την προετοιμασία ενός πακέτου εγγράφων.

Δωρεάν συμβουλή

Σκέφτεστε να αγοράσετε ένα ακίνητο στην Ελλάδα; Ενδιαφέρεστε για άδεια οικοδομής ή διαμονής; Κάντε μας μια ερώτηση και αφήστε το τηλέφωνο ή το email σας. Ο ειδικός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός μιας ώρας για διαβούλευση.

Έλενα Δολμενίδη
Ειδικός στα ακίνητα