Διαχείριση ακινήτων

Δωρεάν συμβουλή

Οφέλη

Τα ακίνητα στην Ελλάδα αγοράζονται συχνότερα από αλλοδαπούς ως ακίνητα θερέτρου. Σε αυτή την περίπτωση το σπίτι σας θα παραμείνει αφύλακτο για το μεγαλύτερο μέρος του έτους, αλλά πρέπει να παρακολουθείτε την κατάστασή του και να πληρώνετε τους λογαριασμούς. Επιπλέον, τα ακίνητα στην Ελλάδα μπορούν να αποτελέσουν πηγή σταθερού εισοδήματος - εφόσον υπάρχει κάποιος να ασχοληθεί με τα ζητήματα ενοικίασης. Δεδομένου ότι η διαχείριση ακινήτων από άλλη χώρα γίνεται πολύπλοκη, κοινή πρακτική είναι να παραδίδεται το ακίνητο για διαχείριση από εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες μετά την πώληση.

Η Greece Invest ασχολείται με τη διαχείριση ακινήτων όπως και με μια ξεχωριστή επιχειρηματική δραστηριότητα. Έχουμε ένα τμήμα αφιερωμένο αποκλειστικά στη διαχείριση της περιουσίας των πελατών μας.

 • Ενοικίαση και διαχείριση ακινήτου
 • Τήρηση λογιστικών βιβλίων
 • Πληρωμή φόρων, λογαριασμών κοινής ωφελείας
 • Συντήρηση σπιτιού
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ
Παρέχουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες: προετοιμασία της κατοικίας προς ενοικίαση, τοποθέτηση του ακινήτου σε καταλόγους και τις ιστοσελίδες μας, είσπραξη τελών, διαμονή ενοικιαστών, καθαρισμός
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ
Σχεδιασμός και επισκευή, επίπλωση, εγκατάσταση συναγερμών και θυροτηλεόρασης, αγορά οικιακών συσκευών. Προετοιμασία του σπιτιού για την άφιξή σας
ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ
Υποβολή φορολογικών δηλώσεων, πληρωμή φόρου ακίνητης περιουσίας, λογαριασμών κοινής ωφελείας, ειδοποιήσεις για τυχόν αλλαγές σε φόρους και τέλη
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
Οργάνωση μεταφορών από το αεροδρόμιο, ενοικίαση αυτοκινήτου, δραστηριότητες αναψυχής - ενοικίαση γιοτ, εκδρομές και πολλά άλλα

Υπηρεσίες Διαχείρισης

Υπηρεσίες Ελλάδα-επενδύστε

Η γκάμα των λογιστικών υπηρεσιών περιλαμβάνει:
- υποβολή ετήσιας φορολογικής δήλωσης,
- παρακολούθηση και πληρωμή του ετήσιου φόρου ακινήτων,
- φορολογική δήλωση,
- παρακολούθηση χρεών/προστίμων,
- έγκαιρη ειδοποίηση πληρωμής φόρων και τελών,
- παρακολούθηση πληροφοριών για τυχόν καινοτομίες στη φορολογία σε σχέση με αλλοδαπά πρόσωπα και την περιουσία τους,
- βοήθεια στη συλλογή εγγράφων που απαιτούνται για την υποβολή φορολογικής δήλωσης και συμβουλές σε φορολογικά θέματα

Υπηρεσίες Ελλάδα-επενδύστε

Οι έλεγχοι ακινήτων περιλαμβάνουν παρακολούθηση της τεχνικής κατάστασης του ακινήτου σας. Καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, παρακολουθούμε την υγρασία, τη θερμοκρασία του αέρα και την κυκλοφορία για να διασφαλίσουμε την καλή κατάσταση του ακινήτου σας.

Υπηρεσίες Ελλάδα-επενδύστε

Οι λογαριασμοί κοινής ωφέλειας περιλαμβάνουν τους λογαριασμούς ρεύματος, νερού, τηλεφώνου, διαδικτύου και συντήρησης πολυκατοικίας ή συγκροτήματος.

Η πληρωμή γίνεται από 1 έως 12 φορές το χρόνο, ανάλογα με τη συχνότητα των λογαριασμών. Πραγματοποιούμε πληρωμή από τα κεφάλαια κατάθεσης, τα οποία μπορείτε να αφήσετε στο γραφείο της εταιρείας ανά πάσα στιγμή και μετά σας στέλνουμε ειδοποίηση πληρωμής στη διεύθυνση email σας.

Μπορούμε επίσης να παρέχουμε υπηρεσίες εφάπαξ όσον αφορά τη διαχείριση ακινήτων. Για να αναφέρουμε μόνο μερικά: πραγματοποίηση εφάπαξ πληρωμής (φόρος ακίνητης περιουσίας, φόρος μεταφοράς ή λογαριασμός κοινής ωφέλειας), άνοιγμα/κλείσιμο τραπεζικού λογαριασμού στην Ελλάδα.

Υπηρεσίες Ελλάδα-επενδύστε

Από το 2014, η Ελλάδα έχει θεσπίσει ετήσιο φόρο ακίνητης περιουσίας - ΕΝΦΙΑ. Το ύψος του υπολογίζεται με βάση την κτηματολογική αξία του ακινήτου, η οποία εξαρτάται από πολλά κριτήρια: έτος κατασκευής, πλάνα, τοποθεσία κ.λπ.

Ο φόρος συνήθως συσσωρεύεται τον Σεπτέμβριο και οφείλεται σε 5 μήνες (σε πέντε ξεχωριστές δόσεις) ή μπορεί να καταβληθεί ταυτόχρονα σε μία δόση.

Για να πληρώσετε τον φόρο, μπορείτε να μας αφήσετε προκαταβολή - κατά μέσο όρο, με συντελεστή 3-4 ευρώ ανά τ.μ. Παρακολουθούμε την ημερομηνία του λογαριασμού κοινής ωφέλειας, σας ενημερώνουμε για το ποσό του φόρου, πραγματοποιούμε την πληρωμή και σας αποστέλλουμε απόδειξη πληρωμής μέσω e-mail.

Υπηρεσίες Ελλάδα-επενδύστε

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίβλεψη κατασκευαστικών εργασιών, σχεδιασμό εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του σπιτιού, ρύθμιση συστημάτων συναγερμού, CCTV, επίπλωση και αγορά οικιακών συσκευών.

Τέτοιες υπηρεσίες περιλαμβάνουν επίσης κρατήσεις ξενοδοχείων, εκδρομές, αναζήτηση μεταφραστή, φωτογράφου ή οποιουδήποτε άλλου ειδικού.

Οι υπηρεσίες είναι πολύ διαφορετικές, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ενότητα Υπηρεσίες για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ενοικίαση ακινήτου

Πολλοί από τους πελάτες μας προτιμούν να νοικιάζουν το ακίνητό τους ενώ βρίσκονται εκτός Ελλάδας. Για το σκοπό αυτό ο όμιλος εταιρειών Ακτής διαθέτει ειδική επιχειρηματική μονάδα Aktis Villas, η οποία ασχολείται με την ενοικίαση ακινήτων σε όλη την Ελλάδα.

Θα φροντίσουμε για όλα, απλά πρέπει να χαλαρώσετε!

Εκτός από τις δικές μας ιστοσελίδες Holiday Greece και Aktis Villas, οι ειδικοί μας θα καταχωρήσουν το ακίνητό σας στους 15 πιο δημοφιλείς διεθνείς ιστότοπους κρατήσεων βιλών καθώς και σε μια σειρά από τοπικές πλατφόρμες και θα παρακολουθούν κρατήσεις από καθεμία από αυτές.

Με τα χρόνια, έχουμε δημιουργήσει ένα δίκτυο συνεργατών με περισσότερα από 50 πρακτορεία που ειδικεύονται σε ενοικιάσεις βιλών, ατομικό τουρισμό, τουρισμό πολυτελείας, επιχειρηματική αεροπορία και άλλους συναφείς τομείς. Θα μοιραστούμε πληροφορίες για τη νέα βίλα υπό τη διαχείρισή μας με όλους τους συνεργάτες μας.

Θα στείλουμε έναν από τους επαγγελματίες φωτογράφους και βιντεογράφους μας για να καταγράψει όλα τα οφέλη του σπιτιού σας. Η λήψη φωτογραφιών και βίντεο πραγματοποιείται με χρήση τεχνολογίας αιχμής.

Από την πρώτη κιόλας επαφή μέχρι τη συνεχή επιτόπια υποστήριξη, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ανταποκριθούμε σε όλες τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις των επισκεπτών καθ' όλη τη διάρκεια της διαμονής τους.

Η ομάδα των ειδικών τιμών μας παρακολουθεί τακτικά την πληρότητα της βίλας και τις συνθήκες της αγοράς και προσαρμόζει τις τιμές για να επιτύχει την υψηλότερη δυνατή πληρότητα και συνεπώς την κερδοφορία.

Θα χαιρετίσουμε κάθε επισκέπτη προσωπικά κατά την άφιξη και είμαστε έτοιμοι να τον βοηθήσουμε κατά τη διάρκεια της διαμονής τους. Ο Όμιλος Aktis διαθέτει δικό του χώρο στάθμευσης για να υποδεχτεί τους επισκέπτες στο αεροδρόμιο. Ο στόλος μας περιλαμβάνει όλους τους τύπους αυτοκινήτων από standard έως premium, όπως Mercedes S class και Mercedes V class. Όλα τα αυτοκίνητα είναι σε άριστη κατάσταση και είναι λιγότερο από 7 ετών. Όλοι οι οδηγοί μας είναι ειδικά εκπαιδευμένοι, ευγενικοί και μιλούν ρωσικά, αγγλικά και ελληνικά.

Οι συντονιστές μας θα επιθεωρήσουν προσωπικά το σπίτι κατά την αναχώρηση των επισκεπτών και θα επιστρέψουν την προκαταβολή ασφαλείας των επισκεπτών εάν δεν εντοπιστούν ζημιές.

Θα αναθέσουμε μια καμαριέρα στη βίλα σας για όλη τη σεζόν ή εάν μια καμαριέρα πλήρους απασχόλησης δεν είναι πρακτική, θα οργανώσουμε τις καμαριέρες μας.

Ευχάριστα μικροπράγματα για θετικά συναισθήματα των καλεσμένων. Παρέχουμε προϊόντα περιποίησης υψηλής ποιότητας για τους καλεσμένους σας, προσθέτοντας μια πινελιά πολυτέλειας στις τυπικές ανέσεις της βίλας.

Κάθε επισκέπτης ενδιαφέρεται για τα καθαρά καλύμματα, τα ωραία σεντόνια και τις μαλακές πετσέτες. Σε κάθε επισκέπτη παρέχονται φρέσκα, υψηλής ποιότητας λευκά είδη για άνετο ύπνο. Αγοράζουμε ειδικά κλινοσκεπάσματα υψηλής ποιότητας για εντατική χρήση σε τιμές χονδρικής.

Από αλλαγή λαμπτήρα έως μικρές επισκευές, αναλαμβάνουμε τις βασικές εργασίες συντήρησης του ακινήτου και παραμένουμε σε επαφή καθ' όλη τη διάρκεια της διαμονής του επισκέπτη. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για μικρά ζητήματα.

Στη δουλειά μας, τηρούμε τις αρχές της πλήρους διαφάνειας. Θα έχετε πρόσβαση από τις πληροφορίες κράτησης επισκεπτών στο μηνιαίο εισόδημά σας - όλα διαθέσιμα στον εύχρηστο πίνακα ελέγχου κατόχου.

Η αγορά της βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς και προσελκύει όλο και μεγαλύτερη προσοχή από τις φορολογικές και νομοθετικές αρχές. Οι ειδικοί μας παρακολουθούν συνεχώς τους νέους νόμους και καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βελτιστοποίηση των φόρων.

Στοχεύουμε στον πλήρη ποιοτικό έλεγχο όλων των υπηρεσιών που παρέχονται στους επισκέπτες μας, γι' αυτό αποκτήσαμε το δικό μας στόλο αυτοκινήτων, ρωσόφωνους και αγγλόφωνους οδηγούς, αγοράσαμε ένα στόλο αυτοκινήτων προς ενοικίαση και επίσης αναπτύσσουμε μια πλατφόρμα για βολικές online κράτηση όλων των εν λόγω υπηρεσιών.

Μάθε περισσότερα

Αφήστε έναν αριθμό τηλεφώνου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πακέτα υπηρεσιών

50 € το χρόνο για ένα ακίνητο

Βασικός

 • Για κάθε επόμενο ακίνητο 0,00€
 • Λογιστική υποστήριξη *
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
170 € το χρόνο για ένα ακίνητο

Ανεση

 • Για κάθε επόμενο ακίνητο +20,00€
 • Λογιστική υποστήριξη *
 • Πληρωμή φόρου ακίνητης περιουσίας
 • Πληρωμή κοινοχρήστων και λοιπών πληρωμών
 • Εκπτώσεις σε μεταφορές, ενοικιάσεις και αυτοκίνητα κ.λπ.
 •  
 •  
420 € το χρόνο για ένα ακίνητο

Ασφάλιστρο

 • Για κάθε επόμενο ακίνητο +170,00€
 • Λογιστική υποστήριξη *
 • Πληρωμή φόρου ακίνητης περιουσίας
 • Πληρωμή κοινοχρήστων και λοιπών πληρωμών
 • Υπηρεσία θυρωρείου
 • Έλεγχος περιουσίας
 • Εκπτώσεις σε μεταφορές, ενοικιάσεις και αυτοκίνητα κ.λπ.

* Αρχική υποβολή φορολογικής δήλωσης, καθώς και δήλωση του ίδιου του ακινήτου στην εφορία +50 ευρώ.
* Κατά την αγορά ακινήτου για πολλά μέλη της οικογένειας, ισχύει ειδική τιμή: +10 ευρώ για τους συζύγους, + 20 ευρώ για άλλους συγγενείς.

Σύγκριση πακέτων Βασικός Ανεση Ασφάλιστρο
Λογιστική υποστήριξη Ναί Ναί Ναί
Πληρωμή φόρου ακίνητης περιουσίας Οχι Ναί Ναί
Πληρωμή κοινοχρήστων και λοιπών πληρωμών Οχι Ναί Ναί
Υπηρεσία θυρωρείου Οχι Οχι Ναί
Έλεγχος του ακινήτου Οχι Οχι Ναί
Έκπτωση στις μεταφορές με ταξί Ακτής 5% 10% 15%
Έκπτωση ενοικίασης αυτοκινήτου Aktis Car 5% 10% 15%
Έκπτωση σε εκδρομές με ξεναγό Ακτή 5% 7% 10%
Έκπτωση ναύλωσης γιοτ Aktis Yachts 0% 3% 5%

Παραγγείλετε μια υπηρεσία

Εάν έχετε ήδη αγοράσει ακίνητο στην Ελλάδα και ενδιαφέρεστε για υπηρεσίες συντήρησης από την εταιρεία μας, επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο μας: Valentina Kyrantiadu +30 6936119566

Δωρεάν συμβουλή

Σκέφτεστε να αγοράσετε ένα ακίνητο στην Ελλάδα; Ενδιαφέρεστε για άδεια οικοδομής ή διαμονής; Κάντε μας μια ερώτηση και αφήστε το τηλέφωνο ή το email σας. Ο ειδικός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός μιας ώρας για διαβούλευση.

Έλενα Δολμενίδη
Ειδικός στα ακίνητα