Οι υπηρεσίες μας

Δωρεάν συμβουλή
βελτίωση του σπιτιού

Βελτίωση του σπιτιού

 • Επιπλώσεις
 • Σχέδιο
 • Επισκευή

Μπορούμε να αναλάβουμε όλη τη διαδικασία επίπλωσης του νέου σας σπιτιού. Θα πραγματοποιήσουμε επισκευές ή ανακατασκευές, θα επιλέξουμε και θα ελέγξουμε την τοποθέτηση επίπλων, θα κάνουμε τρισδιάστατο σχέδιο.

Κατόπιν αιτήματός σας, μπορούμε να παρέχουμε τέτοιες υπηρεσίες είτε εξ αποστάσεως είτε, μαζί με εσάς, να συμφωνήσουμε για το σχεδιασμό και την επιλογή επίπλων και στη συνέχεια να παρακολουθήσουμε την πρόοδο των εργασιών.

Με τα χρόνια, έχουμε συγκεντρώσει μια μεγάλη βάση αξιόπιστων προμηθευτών που προσφέρουν καλές τιμές για τους πελάτες μας.

Υπηρεσία μεταφοράς

 • Νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο
 • Αγορά αυτοκινήτου
 • Ιδιωτική μεταφορά

Πώς να πάτε από το αεροδρόμιο στην ιδιοκτησία σας; Κάντε κράτηση για ιδιωτική μεταφορά! Κατά την άφιξη, ο οδηγός θα σας συναντήσει με μια πινακίδα και θα σας μεταφέρει στο σπίτι με ένα άνετο αυτοκίνητο. Οι οδηγοί παρακολουθούν όλες τις πτήσεις, οπότε ακόμα κι αν αλλάξει η ώρα άφιξης, το αυτοκίνητο θα σας περιμένει. Μπορείτε να κλείσετε ένα ταξίδι μέσω του θυρωρού ή στην ιστοσελίδα Aktis.Taxi .

Θέλετε να έχετε απόλυτη ελευθερία κινήσεων; Κάντε κράτηση για την ενοικίαση αυτοκινήτου με την εταιρεία μας Aktis Car . Προσφέρουμε στους πελάτες μας εκπτώσεις και ειδικές τιμές για μακροχρόνιες ενοικιάσεις και κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου.

Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μπορείτε να αναθέσετε τη διαδικασία αγοράς και την εκτέλεση ενός πακέτου εγγράφων σε έναν έμπειρο δικηγόρο. Μετά την αγορά, μπορείτε να δώσετε το αυτοκίνητο στη διοίκηση των ειδικών της Greece Invest.

Μεταφορά
Υπηρεσία εκδρομής

Υπηρεσία εκδρομής

 • Ατομικές εκδρομές
 • Ναύλωση γιοτ
 • Προσκύνημα

Με τη συνοδεία ενός επαγγελματία Aktis Guide , θα επισκεφθείτε τα πιο ενδιαφέροντα μέρη και αξιοθέατα, θα τραβήξετε πολλές πολύχρωμες φωτογραφίες. Μετέωρα, Όλυμπος, Βεργίνα, Κέρκυρα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη… Η Ελλάδα μπορεί να εξερευνηθεί ατελείωτα!

Το προσκύνημα στην Ελλάδα με ρωσόφωνο οδηγό είναι μια ξεχωριστή κατεύθυνση, κυρίως λόγω της ενότητας της θρησκείας: οι Έλληνες, όπως και εμείς, ομολογούν την Ορθοδοξία. Η χώρα έχει πολλούς ναούς, μοναστήρια και ιερά που σίγουρα αξίζει να επισκεφθείτε.

Οι διαδρομές ιστιοπλοΐας είναι όρμοι με κρυστάλλινα νερά, στους οποίους δεν μπορείτε να φτάσετε από ξηρά, μικρά ακατοίκητα νησιά, ψάρεμα και κολύμπι στην ανοιχτή θάλασσα. Ο προσωπικός σας θυρωρός θα σας προτείνει γιοτ προς ενοικίαση και τα πιο γραφικά μέρη για επίσκεψη.

Οργάνωση ταξιδιών

 • Κράτηση ξενοδοχείου
 • Ενοικιάσεις βίλας
 • Μεμονωμένες διαδρομές

Ενοικιάζοντας μια βίλα δίπλα στη θάλασσα, θα έχετε το δικό σας κομμάτι Ελλάδας στη διάθεσή σας. Μπορεί να είναι ένα εξοχικό σπίτι με πρόσβαση στην παραλία, μια μεζονέτα σε συγκρότημα σε λόφο με πανοραμική θέα ή μια βίλα με περιποιημένο κήπο και πισίνα. Εδώ όλα αποφασίζονται από το προσωπικό σας γούστο. Επικοινωνήστε με το προσωπικό σας θυρωρείο Greece Invest και θα επιλέξουμε και θα κλείσουμε την κατάλληλη επιλογή για εσάς από τη βάση δεδομένων του Aktis Villas .

Έρχεστε με μια μικρή ομάδα; Θα σας προσφέρουμε τα καλύτερα boutique ξενοδοχεία δίπλα στη θάλασσα με υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση.

Αν θέλετε να αφιερώνετε χρόνο ενεργά, προσφέρουμε την υπηρεσία σύνταξης μεμονωμένης διαδρομής γύρω από την ηπειρωτική Ελλάδα.

Οργάνωση ταξιδιών

Αλλες υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Μεταφράστης
Φωτογράφος
Συστήματα ασφαλείας

Εσωτερικά θέματα

Καθάρισμα
Κηπουρός
Μηχανολογικές εργασίες

Αλλα

Ελεύθερος χρόνος
Κράτηση τραπεζιού
Ιατρικές υπηρεσίες

Παραγγείλετε μια υπηρεσία

Εάν έχετε ήδη αγοράσει ένα ακίνητο στην Ελλάδα και θέλετε να σας εξυπηρετήσει η εταιρεία μας, επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο μας: Valentina Kyrantiadu +30 6936119566

Δωρεάν συμβουλή

Σκέφτεστε να αγοράσετε ένα ακίνητο στην Ελλάδα; Ενδιαφέρεστε για άδεια οικοδομής ή διαμονής; Κάντε μας μια ερώτηση και αφήστε το τηλέφωνο ή το email σας. Ο ειδικός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός μιας ώρας για διαβούλευση.

Έλενα Δολμενίδη
Ειδικός στα ακίνητα