Σίγουρα. Πρέπει όμως να ληφθεί υπόψη ότι ένας δικηγόρος πρέπει να έχει άδεια δικηγορίας στην Ελλάδα.

Ναι, η προμήθεια μας είναι 2% της αξίας του ακινήτου. Η αμοιβή καταβάλλεται μόνο σε περίπτωση συναλλαγής.

Η υπογραφή της σύμβασης πώλησης, καθώς και η όλη διαδικασία αγοράς στην Ελλάδα, είναι δυνατή με συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα ακόλουθα πληρεξούσια: 1) πληρεξούσιο που εκδίδεται από συμβολαιογράφο στην Ελλάδα 2) πληρεξούσιο που εκδίδεται από ελληνικό προξενείο (στον τόπο κατοικίας) 3) πληρεξούσιο που εκδίδεται από συμβολαιογράφο στο ο τόπος διαμονής, με επιστολή και επίσημη μετάφραση στα ελληνικά (η μετάφραση γίνεται σε επίσημο μεταφραστικό γραφείο στην Ελλάδα).

Ναι, είναι δυνατόν. Ο βαθμός της σχέσης δεν έχει σημασία. Ο αριθμός των ατόμων δεν είναι περιορισμένος.

Ενδεχομένως, αλλά αυτό απαιτεί ειδική άδεια. Επίσης, για την εκποίηση ακινήτου, όπου ένας εκ των ιδιοκτητών είναι ανήλικος, απαιτείται ειδική δικαστική άδεια εκποίησης.

Η καλύτερη λύση για την πληρωμή του λογαριασμού ρεύματος είναι η αυτόματη χρέωση του τραπεζικού σας λογαριασμού στην Ελλάδα. Η υπηρεσία αυτή παρέχεται σε οποιαδήποτε ελληνική τράπεζα δωρεάν. Για την πληρωμή του λογαριασμού νερού, αυτή η υπηρεσία δεν παρέχεται προς το παρόν, επομένως μπορείτε να πληρώσετε μόνοι σας τους λογαριασμούς ή να το εμπιστευτείτε στο τμήμα εξυπηρέτησης μετά την πώληση της Greece Invest. Οι λογαριασμοί νερού έρχονται 1-2 φορές το χρόνο, ανάλογα με την περιοχή.

Με μια μακροχρόνια μίσθωση, μπορείτε να περιμένετε κατά μέσο όρο 5% ετησίως, ανάλογα με το ακίνητο. Για βραχυχρόνια μίσθωση 5-8%. Για να αυξήσετε την απόδοση της επένδυσής σας, συμβουλευτείτε τον ειδικό μας. Για την πληρωμή του λογαριασμού νερού, αυτή η υπηρεσία δεν παρέχεται προς το παρόν, επομένως μπορείτε να πληρώσετε μόνοι σας τους λογαριασμούς ή να το εμπιστευτείτε στο τμήμα εξυπηρέτησης μετά την πώληση της Greece Invest. Οι λογαριασμοί νερού έρχονται 1-2 φορές το χρόνο, ανάλογα με την περιοχή.

Στην Ελλάδα, κατά κανόνα, η τιμή του πρωτογενούς ακινήτου περιλαμβάνει: φινίρισμα, σετ κουζίνας χωρίς ηλεκτρικές συσκευές, υδραυλικά, εντοιχισμένη ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο, συστήματα θέρμανσης και συναγερμού.
Εάν αγοράζετε ακίνητα κατά τη φάση της κατασκευής, μπορείτε να επιλέξετε υλικά φινιρίσματος σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Εάν το κόστος των υλικών που επιλέξατε υπερβαίνει το κόστος που έχει προγραμματίσει ο προγραμματιστής, απλώς πληρώνετε τη διαφορά.

Συνήθως, οι προγραμματιστές δεν περιλαμβάνουν στην τιμή της ακίνητης περιουσίας:
Λέβητας για θέρμανση νερού. Κατά μέσο όρο, ένας λέβητας κοστίζει 150.300 €, ανάλογα με το μοντέλο και τον όγκο της δεξαμενής. Μετρητές νερού και ρεύματος, καθώς και το κρατικό τέλος σύνδεσης, ο αγοραστής πληρώνει μόνος του στις αρμόδιες αρχές. Συνήθως τα έξοδα είναι 700 1.500 € ανάλογα με την περιοχή και την περιοχή του ακινήτου. Σε θέρετρα, το σύστημα θέρμανσης συνήθως δεν περιλαμβάνεται στην τιμή και εγκαθίσταται κατόπιν αιτήματος του πελάτη με χρέωση, κατά μέσο όρο θα σας κοστίσει 3.000 €. Ωστόσο, όλες οι απαραίτητες σωληνώσεις γύρω από το σπίτι γίνονται από τον προγραμματιστή σε κάθε περίπτωση.

Ναι, για το σκοπό αυτό έχουμε δημιουργήσει ένα ειδικό τμήμα εξυπηρέτησης μετά την πώληση που βοηθά τους πελάτες μας σε όλα τα θέματα που ζουν στην Ελλάδα: επίπλωση, αγορά επίπλων, εγκατάσταση πρόσθετου εξοπλισμού, εργασίες επισκευής, λογιστικές υπηρεσίες, πληρωμή λογαριασμών κ.λπ.

Μπορείτε, εφόσον έχετε άδεια παραμονής στην Ελλάδα. Εάν δεν υπάρχει άδεια διαμονής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μακροχρόνιας ενοικίασης. Όπως δείχνουν οι υπολογισμοί μας, η αγορά αυτοκινήτου είναι επωφελής εάν ζείτε στην Ελλάδα για περισσότερους από 3 μήνες το χρόνο.

Η Ελλάδα έχει ένα διεθνές πρότυπο για τον υπολογισμό της συνολικής επιφάνειας - η συνολική επιφάνεια υπολογίζεται σύμφωνα με την ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ περίμετρο του αντικειμένου (οικία, διαμέρισμα, αρχοντικό). Στην Ελλάδα, η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ της ακίνητης περιουσίας θεωρείται θεμελιώδης παράμετρος, δηλ. την εξωτερική περίμετρο του αντικειμένου, συμπεριλαμβανομένων των τοίχων. 100% - εξωτερικοί τοίχοι και 50% γειτονικές, κοινής χρήσης (σκάλες, ασανσέρ κ.λπ.)

Δωρεάν συμβουλή

Σκέφτεστε να αγοράσετε ένα ακίνητο στην Ελλάδα; Ενδιαφέρεστε για άδεια οικοδομής ή διαμονής; Κάντε μας μια ερώτηση και αφήστε το τηλέφωνο ή το email σας. Ο ειδικός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός μιας ώρας για διαβούλευση.

Έλενα Δολμενίδη
Ειδικός στα ακίνητα