ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Δωρεάν συμβουλή

Οι προσφορές στην αγορά ακινήτων στην Ελλάδα προσελκύουν αυξανόμενο αριθμό αγοραστών. Η δημοτικότητα της ελληνικής περιοχής αυξάνεται κάθε χρόνο, ενώ οι τιμές εδώ είναι πολύ χαμηλότερες από ό,τι σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα έχει κάνει πρόσθετες προσαρμογές στην αγορά ακινήτων, βελτιώνοντας περαιτέρω το επενδυτικό κλίμα: οι τιμές των ακινήτων έχουν μειωθεί σημαντικά και η απόκτησή του έχει γίνει ακόμη πιο κερδοφόρα. Ως αποτέλεσμα, αυτή τη στιγμή, η επένδυση σε ακίνητα στην Ελλάδα είναι ένας από τους πιο κερδοφόρους τρόπους επένδυσης χρημάτων.
Η Greece Invest συνεργάζεται ενεργά τόσο με ιδιώτες όσο και με εταιρικούς επενδυτές.

Παρακάτω παραθέτουμε τους πιο δημοφιλείς τύπους επενδύσεων σε ακίνητα στην Ελλάδα:

1. Κατοικίες και διαμερίσματα

Η αγορά ενός σπιτιού δίπλα στη θάλασσα στην Ελλάδα σε τιμή μπορεί να ανταγωνιστεί πολλές περιοχές της Ρωσίας, της Ουκρανίας και άλλων χωρών της ΚΑΚ. Εκτός από τις δικές σας διακοπές, μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον εισόδημα από αυτό το ακίνητο στους άδειους μήνες ενοικιάζοντάς το. Η ρευστότητα αυτού του τύπου ακίνητης περιουσίας ήταν πάντα και παραμένει υψηλή, επομένως υπάρχει η ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα από τη μεταπώληση τέτοιων ακινήτων.

2. Επένδυση σε τουριστικές επιχειρήσεις

Ο τουρισμός στην Ελλάδα είναι ένας από τους κορυφαίους τομείς της οικονομίας. Η συνεχής εισροή τουριστών σε μια χώρα με ελκυστική ιστορία, ανέγγιχτη φύση και πρωτοτυπία παρέχει ένα σταθερό εισόδημα σε μετρητά. Η ανάπτυξη νέων ξενοδοχειακών ακινήτων αποτελεί μια από τις πιο ελκυστικές επενδυτικές ευκαιρίες στον τουριστικό τομέα.

3. Κατασκευή

Μια πολλά υποσχόμενη κατεύθυνση επένδυσης είναι η αγορά οικοπέδων στην Ελλάδα για κατασκευή. Το κόστος της γης στην Ελλάδα είναι σχετικά σταθερό και ποικίλλει ανάλογα με παράγοντες όπως, αν είναι κοντά στη θάλασσα, τον οικισμό.
Σας προσφέρουμε συμμετοχή σε επενδυτικά έργα διαφορετικής κλίμακας και διάρκειας, ανάλογα με τις μεμονωμένες επενδυτικές σας προτιμήσεις ή την επενδυτική στρατηγική της εταιρείας σας.

Της ανάπτυξης κάθε επενδυτικού σχεδίου προηγείται λεπτομερής ανάλυση μάρκετινγκ, η οποία βασίζεται στην πρακτική εμπειρία των μεσιτικών εργασιών με οικιστικά, προαστιακά και εμπορικά ακίνητα, την εμπειρία των συνεργατών μας στην υλοποίηση μεγάλων επενδυτικών σχεδίων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. . Με υψηλό βαθμό πιθανότητας, μπορούμε να προβλέψουμε την κερδοφορία των επενδυτικών σχεδίων στον τομέα των ακινήτων.

Οι Υπηρεσίες μας:

  • Ανάλυση της τρέχουσας κατάστασης της αγοράς.
  • Ποιοτική ανάλυση επενδυτικών αντικειμένων που παρουσιάζονται στην αγορά.
  • Νομική υποστήριξη του έργου.
  • Ανάπτυξη της ιδέας μάρκετινγκ του έργου.
  • Ανάπτυξη αρχιτεκτονικής αντίληψης.
  • Χρηματοοικονομική και οικονομική μοντελοποίηση του έργου.
  • Κατασκευή έργου με το κλειδί στο χέρι
  • Διαχείριση έργου
Δωρεάν συμβουλή

Σκέφτεστε να αγοράσετε ένα ακίνητο στην Ελλάδα; Ενδιαφέρεστε για άδεια οικοδομής ή διαμονής; Κάντε μας μια ερώτηση και αφήστε το τηλέφωνο ή το email σας. Ο ειδικός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός μιας ώρας για διαβούλευση.

Έλενα Δολμενίδη
Ειδικός στα ακίνητα